subota, 21. svibnja 2022.

[FOTO] Društvo ''Naša djeca'' Slatina dobilo na korištenje novi prostor

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (subota) je simbolično presijecanjem vrpce otvoren novi prostor koje je Grad Slatina ustupio na korištenja Društvu ''Naša djeca'' Slatina u zgradi 2 Posjetiteljsko-interpretacijskog EPIcentra Sekvoja.

Prostor je zvanično otvorio slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić uz pomoć predsjednice Društva Ivane Strupar i malih članica. 

Uz riječi zahvale gradonačelniku i Gradu Slatini na potpori, te svima koji donacijama pomažu u aktivnostima Društva, predsjednica Ivana Strupar iskoristila i prigodu da u ime sve djece, njihovih roditelja, članica društva i u svoje osobno izrazi veliko zadovoljstvo što su dobili jedan lijep, funkcionalan i adekvatan prostor u kojem će s još većim entuzijazmom prionuti daljnjim, ali i nekim novim aktivnostima. Jedna od tih prepoznatljivih aktivnosti je i Dječji kutak ''Veseli sat'' kojeg je djeci na pune dvije godine uskratila korona. Zato je danas s ovim otvorenjem novog prostora, nakon kraćeg programa prožetog recitacijom i plesom najmlađih, simbolično stigao i povratak ''Veselog sata''. Igre je bilo i prije, ali još nikad u ovakvom prekrasnom zelenom ambijentu pod krošnjama jedinstvene slatinske sekvoje. 

Inače, aktivnost ''Veseli sat'' namijenjen je djeci od jedne do sedam godina starosti i održavat će se svake subote od 10 do 11 sati, a kako kažu članice Društva, na njega su i dobrodošla i sva ostala djeca koja će kroz igru i druženje, ali i razne edukativne radionice, imati priliku i puno toga novoga naučiti. (adf, dj; Foto: D. Fišli)

Foto:










































AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩