četvrtak, 21. travnja 2022.

[FOTO] U sudaru kamiona i kombija poginula jedna osoba, a više je ozlijeđeno

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (četvrtak) u jutarnjim satima u Miljevcima, u Općini Nova Bukovica, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je život izgubila jedna osoba, a više je ozlijeđeno.

Kako neslužbeno doznajemo, do nesreće je došlo kada je na raskrižju u središtu mjesta vozač kombija slatinskih registarskih oznaka krećući se u smjeru Donjeg Bazija oduzeo prednost kamionu našičkih registarskih oznaka koji se kretao u smjeru Brezika.

Od siline udarca kombi je odbačen u putni kanal, dok se kamion nastavio kretati i završio u trgovini.

Po neslužbenim informacijama, poginuo je suvozač u kombi vozilu, a još je pet osoba teže ozlijeđeno te jedna lakše. 

Riječ je o raskrižju na kojemu je prošle godine postavljena dodatna svjetlosna signalizacija kod znaka stop. 

Sreća u nesreći je činjenica da su proljetni praznici, pa na spomenutom raskrižju nije bilo školaraca koji ondje svakoga dana u to vrijeme čekaju autobus. 

Očevid je u tijeku, a uz djelatnike slatinske prometne policije obavlja ga i općinski državni odvjetnik. Na terenu su vatrogasci JVP Slatina i DVD Nova Bukovica. Promet središtem Miljevaca je zatvoren za sva vozila. (icv.hr, df; Foto: D. Fišli)

Foto:











AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩