četvrtak, 5. kolovoza 2021.

FOTO-Hrvatski časnički zbor grada Slatine održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (četvrtak), na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, Hrvatski časnički zbor grada Slatine je na imanju Ivana Kiša u Mačkovcu održao svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Skupštinom je predsjedao predsjednik HČZ grada Slatina Vlado Međumurac, a otvorio ju je i vodio potpredsjednik Radenko Pavić. 

Nakon izbora radnih tijela skupštine, podneseno je izvješća o radu te financijsko izvješće za protekli period, kao i plan rada i financijski plan za naredni period. Sva su izvješća od strane članova jednoglasno usvojena. 

Uslijedila su pozdravne riječi gostiju, a među ostalima su rad HČZ grada Slatine pohvalili ratni zapovjednik 136. slatinske brigade stožerni brigadir Josip Čarni, u ima načelnika Općine Voćin i u ime UDVDR Ogranak Voćin pozdrave nazočnima uputio je Darko Božičković, rad je pohvalio i načelnik Općine Mikleuš Robert Grabar, kao i načelnik Policijske postaje Slatina Krunoslav Sertić, te u ime Grada Slatine i u ime Udruge HVIDR-a Slatina pohvale je uputio zamjenik slatinskog gradonačelnika Ilija Nikolić.  

Poslije uspješno održane skupštine svečano je otkrivena spomen ploča na kući Ivana Kiša, a koja govori da je upravo na tom mjestu 1991. godine bila prva linija obrane od srbo-četničkih postrojbi koje su okupirale papučka mjesta. Čast otkrivanja Spomen ploče pripala je prvom zapovjedniku ZNG-a tadašnje Podravske Slatine Ivanu Roštašu i zapovjedniku 64. samostalnog bataljuna ZNG-a Željku Žeželju. 

Paralelno sa održavanjem skupštine, prigodom obilježavanja 30. godišnjice osnivanja i postrojavanja 64. samostalnog bataljuna ZNG-a te Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, održan je 14. kup Zbora narodne garde u lovu ribe udicom na plovak. Kup je održan na ribnjacima ŠRU ''Pastrva'' Voćin, pod pokroviteljstvom Općine Voćin i Grada Slatine, a u organizaciji HČZ grada Slatine. 

Najuspješnija je u lovu ribe udicom na plovak bila ekipa UDVDR Slatina, drugi su bili ribolovci UDVDR Ogranak Voćin, a treća ekipa HČZ grada Slatine. Najuspješnijim ekipama su medalje i pehare uručili Ivan Roštaš, Željko Žeželj i Josip Čarni. (ADF; Foto: D. Fišli i R. Perić)

Foto:













































































AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
Ljetna rasprodaja vina u Vinariji Sari podrum u Slatini. Više na: Stari podrum
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩