ponedjeljak, 2. kolovoza 2021.

FOTO-Slatinsko ljeto: Bosutski bećari rasplesali Slatinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U sklopu Slatinskog ljeta 2021., jučer (nedjelja) su na ljetnoj pozornici uz gradsku fontanu nastupili Bosutski bećari. 

Bila je to još jedna lijepa večer za Slatinčane i sve one koji su u Slatinu došli iz okolnih mjesta, pjevalo se, plesalo, jednom riječju veselo. 

Kako je to bilo sinoć u Slatini na koncertu Bosutskih bećera pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo. (ADF; Foto: D. Fišli)

Foto:

 









































































AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
Ljetna rasprodaja vina u Vinariji Sari podrum u Slatini. Više na: Stari podrum
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩