četvrtak, 13. kolovoza 2020.

UHVAĆEN PREDATOR-Dopisivao se s djevojčicom od 12 godina i tvrdio da je imao odnose s djecom

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


M.P. s karlovačkog područja upao je u mrežu aktivista grupe Stop Pedofilijisp SubRosa sa sjedištem u Republici Srbiji koja djeluje u nekoliko zemalja kao još jedan od predatora koji je na otvoren i mučan način djevojčici od 12 godina slao poruke, pisao joj da je imao odnose s djecom od 12 i 13 godina, a potom i izrazio želju naći se s djevojčicom s kojom se dopisuje, “da se maze i ljube”.

Kao i u drugim slučajevima o kojima smo pisali na svu sreću riječ je o lažnoj djevojčici, odnosno diverziji djevojčice od 12 godina, profila iza kojeg stoji grupa aktivista zahvaljujući kojoj je predator danas predmet istrage koju provodi Policijska uprava karlovačka, a uz pomoć PU virovitičko-podravske.


Grupa je prepiske sinoć (utorak) objavila na svom Facebook profilu profilu, iz kojih je jasno vidljiva komunikacija između predatora i djevojčice kojoj se, doznajemo iz Grupe, javio prvi put još u prosincu prošle godine. Nije odustajao, već joj se javio i u veljači, a potom i u srpnju, kada su mu prvi put i odgovorili.

Bilo je to dovoljno da krene s lavinom poruka u kojoj nije ostavio mjesta sumnji o svojim namjerama, iako mu je “lažna” djevojčica pisala kako ima samo 12 godina i da se boji stvari o kojima joj piše. Djevojčici je lagao otkud je i koliko ima godina.

– Procijenili smo da je riječ o opasnoj osobi s obzirom na sve prepiske i budući da je napisao kako je imao odnose s djecom od 12 i 13 godina te izrazio spremnost naći se s ovom djevojčicom. To nam je uvijek znak da je vrijeme za prijavu. Zahvaljujemo MUP-u Republike Hrvatske, PU karlovačkoj, a posebno PU virovitičko-podravskoj i načelniku Siniši Kneževiću na sjajnoj suradnji i pravovremenom djelovanju.


Suradnja s njim je odlična i svoj posao radi na razini pravog profesionalca, što je jako važno. Iako su diverzije lažni profili, cilj nam je zaštititi sve prave, a potencijalne žrtve od predatora kojih je posvuda i okolini ukazati na njihove namjere kako bismo zaštitili djecu na vrijeme. Kad jednom dođe do konkretnog susreta između predatora i žrtve, već je prekasno – kažu nam iz grupe Stop Pedofilijisp SubRosa.

Predator koji se mjesecima dopisivao s djevojčicom od 12 godina ispitivao ju je li “gledala porniće” i tvrdio da je imao odnose s djecom od 12 i 13 godina, poslao joj je i gnjusan video osobe koja se samozadovoljava. U ovom trenu nalazi se pod policijskom istragom.

Ona će pokazati je li predator zaista imao odnose s djevojčicama od 12 i 13 godina, kako tvrdi, odnosno proširuje li se krug žrtava s virtualne djevojčice na stvarne osobe, što stvara dodatnu težinu u cijelom ovom slučaju. Nažalost očito samo još jednom u nizu. (icv.hr, foto: Facebook Stop PedofilijiSp SubRosa)

Foto:












PROMO
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩