nedjelja, 9. kolovoza 2020.

FOTO-Nastupom Klape Kampanel vratilo se ''Slatinsko ljeto''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Poslije tri nedjelje bez koncerata, ove je na otvorenoj pozornici u centu Slatine u sklopu manifestacije ''Slatinsko ljeto 2020.'' nastupila primoštenska Klapa Kampanel .

Po najavi organizatora, Slatinskog informativnog centra te suorganizatora Grada Slatine i Turističke zajednice grada Slatine, ''Slatinsko ljeto'' će se nastaviti, a sljedeću nedjelju, kako planiraju ako se situacija s koronavirusom ne bude pogoršala, trebao bi nastupiti Tamburaški sastav Gazde.

Kao i do sada, dolazak i okupljanje posjetitelja na koncertima održava se pod potpunim epidemiološkim mjerama, od mjerenja tjelesne temperature, dezinficiranja ruku..., do upisa imena i prezimena i telefonskih kontakata. Kako bi se sve preporuke epidemiološke struke ispoštovale pobrinuli su se članovi slatinske HVIDR-e koji su se dobrovoljno stavili na raspolaganje organizatoru. (ADF; Fotografije D. Fišli)

Foto:

















































































PROMO
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩