nedjelja, 2. kolovoza 2020.

NK Voćin pobjednik Memorijalnog nogometnog turnira ''Ivica Čivić Čova''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Osmu godinu uzastopce Nogometni klub Voćin organizirao je Memorijalni nogometni turnir ''Ivica Čović Čova'', u sjećanje na svog tragično preminulog igrača i trenera.

Zbog intenzivnih radova na terenu i klupskim objektima u Voćinu, ovogodišnji turnir je održan jučer (subota) na igralištu u Ćeralijama. Na turniru su sudjelovali NK Mihaljevci, NK Dinamo Josipovo, NK Ćeralije i NK Voćin.

Pobjednik turnira bila je ekipa Voćina, drugi su bili nogometaši Ćeralija, treće mjesto zauzela je Croatia iz Mihaljevaca, a četvrta je bila ekipa Dinama iz Josipova.

Pehare ekipama uručio je novoizabrani predsjednik NK Voćin Mario Barić, a zahvalnice sucima Hrvoje Čović, sin pokojnog Ivice. Utakmice su sudili Ante Vicić, Nikola Kristić i Mario Hrženjak.

Prije početka turnira, rodbina, prijatelji, igrači i članovi NK Voćin položili su vijenac i upaljene lampione na posljednje počivalište Ivice Čovića Čove. (ADF; Fotografije H. Čović)

Foto:





















PROMO
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩