ponedjeljak, 3. kolovoza 2020.

[FOTO] SOPJE-Domaćin Podravac pobjednik 16. Memorijalnog nogometnog turnira ''Zlatko Karafa''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (nedjelja) je u Sopju, u organizaciji Općine Sopje i Nogometnog kluba Podravac Sopje, održan 16. Memorijalni nogometni turnir ''Zlatko Karafa''.

Prije početka turnira, Organizacijski odbor Memorijala i rodbina obišli su posljednje počivaište poginulog hrvatskog branitelja Zlatka Karafe na sopjanskom mjesnom groblju, gdje su položili vijenac i upaljene lampione. 

Memorijal je službeno otvorio Ivan Karafa, brat poginulog Zlatka, a s nekoliko riječi obratio se i načelnik Općine Sopje Berislav Androš poželjevši puno sportske sreće natjecateljima.

Na ovogodišnjem Memorijalnom turniru u velikom nogometu sudjelovale su nogometne ekipe: NK Virovitica, NK Standard Nova Šarovka, NK Dubrava i NK Podravac Sopje. Pobjednik turnira bila je ekipa domaćina NK Podravac, drugo mjesto osvojili su Virovitičani, treći su bili nogometaši Dubrave, a četvrti NK Standard. Za najboljeg vratara proglašen je Kristijan Dumenčić (NK Podravac Sopje), najbolji strijelac bio je Marko Fulir (NK Dubrava), dok je za najboljeg igrača proglašen Tomislav Androš (NK Podravac Sopje).

Pehare ekipama i pojedinačne nagrade igračima uručio je brat hrvatskog viteza koji je svoj život položio na oltar domovine Ivan Karafa, dok je zahvalnice na pomoći u organizaciji zaslužnima uručio načelnik Općine Sopje Berislav Androš, uz asistenciju Mie Karafa i Antonija Rastije.

Svojim dolaskom ovaj su Memorijal uveličali maratonci iz Udruge ''Glasnici istine'', koji si istrčali dionicu Slatina-Sopje. Memorijal je potpomogla Udruga HVIDR-a Slatina.

Suci na turniru bili su: Nikola Kristić, Mario Lončar, Siniša i Saša Ličinić. (ADF; Fotografije: D. Fišli i A. Rastija)

Foto:




 













































 






 












































































































































































PROMO
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩