ponedjeljak, 10. kolovoza 2020.

FOTO-Slatina u prijateljskoj utakmici pobijedila Pitomaču s 3:1

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (nedjelja) je na stadionu Antuna Tone Butorca domaćin Slatina ugostila u prijateljskoj utakmici Pitomaču.

Gosti su bolje otvorili utakmicu i poveli s 1:0. Na poluvrijeme se otišlo neriješenim rezultatom 1:1. Drugo je poluvrijeme pripalo domaćinu i sa dvije lijepe kontre Slatina preokreče rezultat na 3:1. Iako je 15-stak minuta prije kraja Slatina igrala s igračem manje, jer je crveni karton dobio Ante Knežavić, rezultat se nije mijenjao.

- Ovo je bila predzadnja pripremna utakmica, a generalka će biti sljedeći vikend u Koprivničkom Ivanecu pred početak prvenstva koje počinje 22. kolovoza. Što se tiče ove utakmice, u nju smo dobro ušli, ali smo se između 15 i 20 minute malo pogubili. Drugo je poluvrijeme bila sasvim druga slika na terenu, dobro smo stajali i dečki su igrali onako kako ja od njih to tražim, da se igra brže i protočnije te da koristimo više krilne pozicije, što je urodilo s dva gola. A što se tiče priprema, do sada smo imali deset pripremnih utakmica, ja ne mogu reći da sam sasvim zadovoljan sa onim što je do sad prikazano, ali s obzirom da svaku utakmicu igramo u nekom drugom sastavu, jer su nam neki igrači na godišnjim odmorima i na moru, i nije tako loše. Još je četrnaest dana priprema ispred nas i još neke stvari, što se tiče tih taktičkih elemenata, moramo popraviti. Moramo biti agresivniji, ne čuvamo dobro igrača te tu fazu, pogotovo obrane moramo popraviti - rekao nam je trener Slatine, Damir Pemper.

NK Slatina-NK Pitomača 3:1. Za Slatinu su golove dali Dominik Hodak 1 i Benjamin Dijanešić 2. Gledatelja oko 80.

4. županijska nogometna liga Bjelovar – Koprivnica – Virovitica počinje 22. kolovoza, kada se u 1. kolu u Slatini igra županijski derbi između Slatine i Suhopolja, a Pitomača gostuje u Čazmi. (ADF; Fotografije D. Fišli)

Foto:
































 















PROMO
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩