četvrtak, 30. srpnja 2020.

Na području VPŽ troje novozaraženih, 9 se oporavilo: Dr. Venus apelira na odgovorno ponašanje, posebno na većim okupljanjima

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

         Foto: K. Toplak
Na području Virovitičko-podravske županije troje je novozaraženih od COVID-a 19. Istodobno se devetero ljudi oporavilo, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.

– Apeliramo na odgovorno epidemiološko ponašanje, posebno na većim okupljanjima koja su se pokazala kao izvorište zaraze – podcrtao je dr. Miroslav Venus član Stožera civilne zaštite VPŽ i ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije.

Dvoje novooboljelih su muškarac i žena, zarazili su se na okupljanju u jednoj od susjednih županija, srednje su životne dobi i s blaže izraženim simptomima bolesti. Treći je muškarac mlađe životne dobi s blagim simptomima. Svi se nalaze u kućnoj samoizolaciji.

Na području Virovitičko-podravske županije u samo(izolaciji) je trenutno 49 osoba. Od početka epidemije, broj testiranih je 2.136.

Podsjetimo, od početka epidemije COVID-19, na području Virovitičko-podravske županije 30 osoba je zaraženo koronavirusom. Od toga, 8 je trenutno aktivno, 21 osoba se oporavila, a jedan muškarac je preminuo. (vpz.hr)

PROMO
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩