utorak, 17. rujna 2019.

FOTO-Svečano obilježena 10. obljetnica rada Industrijsko-obrtničke škole Slatina

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Industrijsko-obrtnička škola Slatina Danom škole jučer, 16. rujna, obilježila je 10. obljetnicu svoga osnivanja. Tim je povodom objavljena Spomenica škole koja uz mnoštvo fotografija i zanimljivih informacija pruža pregled rada u prethodnih deset godina, organiziran integrirani nastavni dan ''Pogled u budućnost - škola za 10'', a održana je i svečana sjednica Nastavničkoga vijeća.

U sklopu integriranoga nastavnog dana učenici i nastavnici održali su radionice na temu razvoja škole u sljedećih deset godina i doprinosa škole lokalnoj zajednici. Na radionicama su učenici izrađivali promotivni materijal za proizvode školske zadruge, suvenire od drveta i akrila, pripremali hranu i pića s lokalnim sastojcima, proučavali mogućnosti iskorištavanja geotermalne energije u Slatini i okolici te zaštite okoliša u lokalnoj zajednici. Tim se aktivnostima IOŠ Slatina priključila obilježavanju Europskoga tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju čiji je moto ''Otkrij svoj talent!''.

Svečanu sjednicu Nastavničkog vijeća otvorio je ravnatelj Mladen Graovac pozdravivši sve nazočne te ih upoznao sa radom i postignućima škole, odnosno njenih učenika i nastavnika. U ime Županije, Dan škole i 10. rođendan ravnatelju i djelatnicima čestitao je predsjednik Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije Miran Janečić.

Na svečanoj sjednici Nastavničkoga vijeća, koja je održana u Hrvatskom domu u Slatini, dodijeljene su zahvalnice za podršku radu škole ministrici u Vladi RH-a Vesni Bedeković, županu VPŽ-a Igoru Androviću, pročelnici Upravnog odjela za prosvjetu VPŽ-a Vesni Šerepac, predstojnici Ureda državne uprave VPŽ-a Sanji Bošnjak i ravnateljici Centra za socijalnu skrb Slatina Ljiljani Randelj, te zahvalnice zaposlenicima za uspješan rad s učenicima i promociju ugleda škole Ernestu Balti,
Štefici Ružak, Ljubici Subotić Pofuk, Zdenku Taušanu, Jasni Varga, Barbari Vidović Volenik, Tomislavu Zorku i Korneliji Zubčević.

U ime laureata nazočnima se obratila pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu VPŽ-a Vesna Šerepac, čestitavši 10. rođendan školi, uz mnoštvo pohvala radu i postignutim rezultatima, a u ime djelatnika škole govorio je Ernest Balta.

Sjednica je imala i zabavni dio u kojemu je održana mini modna revija učenica škole, te pjevački uz odličnu koreografiju. (ADF; Fotografije D. Fišli)

Foto:
















   






































 









 
















































PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti
na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com.
Pratite nas i na Facebook stranici:  AUTOŠKOLA CHAMPION
PROMO
Sve o uslugama Škiljić d.o.o. Slatina Ulica Vladimira Nazora 71 Slatina saznajte
na brojeve mobitela 098/902-8185 (Zvonimir) ili 098/931-6325 (Ivan),
kao i klikom na: ŠKILJIĆ d.o.o
PROMO
VELIKA RASPRODAJA - OUTLET KERAMIKE SLATINA
Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja po cijeni već od 29,90 kuna kvadrat. Više o ponudi na: OUTLET KERAMIKE
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩