ponedjeljak, 25. veljače 2019.

PROMO-U trgovini Megamont u Slatini pronađite sve za svoj dom

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Trgovina MEGAMONT, u kojoj možete naći sve za svoj dom ''od igle do lokomotive'', nalazi se na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina (bivša cvjećarnica Trnoružica).

Sve što vam treba za uređenje vašeg doma možete naći u MEGAMONTU: boje i lakove, stiropor za fasade, XPS za temelje, pribor za fasade (PVC kutnici, početni profili, fasadne tiple,mrežice za fasade...), razne fasadne sustave ( JUB, Samoborka, Ceresit, Rofix, Bekamont...), mapei hidroizolacije, ljepila, lajsne, fugirne mase za pločice, vodovodni materijal, razne alate (ručni i električni), vijčanu robu, čavle, pletiva, HTZ opremu (razne rukavice, radne cipele, hlače...), ljestve (kućanske, jednodjelne, dvodjelne, trodjelne...), sve za suhu gradnju (pločice, profile, pribor...), ukrasne stiropor ploče, opremu za kupatila (razne slavine, WC školjke, kotliće...) i još puno toga. Također, u MEGAMONTU vrše besplatno kompjutersko miješanje boja na licu mjesta (preko 2500 tonova boja za fasade i unutrašnjost) koje možete odmah preuzeti.

I to nije sve, ljubazno osoblje MEGAMONTA svu kupljenu robu će vam svojim vozilom dostaviti na željenu adresu! Razlog više za kupovinu u MEGAMONTU, na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina, je taj što nigdje u gradu nećete naći ništa povoljnije!

Radno vrijeme MEGAMONTA je od ponedjeljak do petka od 7.00 do 19.00 sati, a subotom od 7.00 do 13.00 sati. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 033/726-032 ili na e-mail megamont.slatina@gmail.com

Foto:














































 








PROMO
SVE ZA VAŠ DOM U TRGOVINI MEGAMONT
Ljubazno osoblje MEGAMONTA svu kupljenu robu će vam svojim vozilom dostaviti na željenu adresu! Razlog više za kupovinu u MEGAMONTU, na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina, je taj što nigdje u gradu nećete naći ništa povoljnije!