srijeda, 1. kolovoza 2018.

VATROGASNA VOZILA ZA SVAKU ŽUPANIJU: Otvoren natječaj za projekt “Modernizacija vozila vatrogasnih postrojbi RH“

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Otvoren je natječaj za projekt “Modernizacija vozila vatrogasnih postrojbi RH“ u iznosu 217.821.000 kuna. Cilj projekta je povećanje spremnosti i kapaciteta vatrogasnog sustava u Republici Hrvatskoj. Projekt doprinosi daljnjem razvoju nacionalnog sustava upravljanja u slučaju katastrofa, te se kao ključni rezultat projekta očekuje nabava 94 novih vatrogasnih vozila. Vatrogasna vozila će se raspodijeliti vatrogasnim postrojbama u svim županijama dok će se priobalnim županijama dodijeliti i dodatna vozila, te zapovjedna vozila onim zapovjednim stožerima koji ga još nemaju.

Nabavkom novih vatrogasnih vozila planira se obnavljanje i modernizacija vatrogasnog voznog parka, jer su vozila koja se nabavljaju u pojedinoj tehnici i opremi naprednija od sadašnjih, te se također u okviru projekta, planira i obuka vatrogasaca na navedenim vozilima i opremi kako bi sve županije imale djelomično obnovljen vozni park i obučene ljude te u skladu s tim budu jednako modernizirane. (strukturnifondovi.hr, foto: K. Toplak)

PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com. Pratite nas i na Facebook stranici AUTOŠKOLA CHAMPION

PROMO
OUTLET KERAMIKE SLATINA - Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja. Velike količine na lageru na adresi Ulica bana Jelačića 15 Slatina. Sve kupljeno kod nas u Outlet Keramike dovozimo na adresu kupca!
Informacije na br. mob. 098/181-6490 i 098/135-5371. Više o ponudi pogledajte klikom na:  OUTLET KERAMIKE 
Klikom na reklamu ispod saznajte što se nudi na akcijama, možda nešto pronađete za sebe!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩