nedjelja, 24. lipnja 2018.

Novopečeni malonogometni drugoligaš MNK Slatina počeo s pripremnim utakmicama

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Novi, od ove jeseni, sudionik 2. Hrvatske malonogometne lige Istok, Malonogometni klub Slatina započeo je s pripremnim utakmicama.

Prvu su pripremnu utakmicu slatinki malonogometaši odigrali prošli nedjelju u Gradini protiv MNK Uragan iz Virovitice i pobijedili sa 4:2. Za ekipu MNK Slatina tada su nastupili: Dragojević-vratar, Petrinjak, Prlić, Šantić, Bočkaj, A. Radonjić, Štefanović, Čavić; trener Velimir Tresk. Golove za Slatinu dali su Prilić 1, Šanić 2 i Bočkaj 1.

Druga pripremna utakmica, odigrana jučer u Vinkovcima, bila je mnogo zahtjevnija, jer je slatinskim haklerima protivnik bio renomirani futsal drugoligaš MNK Aurelia. Iako je bilo za očekivati da će Slatinčani lako ''pasti'' u Vinkovcima, to se nije dogodilo. Utakmica je na kraju završila sa 5:5, a premijerne nastupe ovoga puta za MNK Slatinu upisali su dva nova pojačanja, Domagoj Nincević i Miroslav Rukavina, gdje se Ninčević u premijernom nastupu dva puta upisao u strijelce. Za Slatinu su još zabijali Šantić 2 i Bočkaj 1 gol, a nastupili su: Dragojević-vratar, Šantić, Bočkaj, A. Radonjić, Čavić, Rukavina, Šaponja, Kupres, Ninčević; trener Velimir Tresk. (DF; foto MNK Slatina)

Foto:






 



PROMO
OUTLET KERAMIKE SLATINA - Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja. Velike količine na lageru na adresi Ulica bana Jelačića 15 Slatina. Sve kupljeno kod nas u Outlet Keramike dovozimo na adresu kupca!
Informacije na br. mob. 098/181-6490 i 098/135-5371. Više o ponudi pogledajte klikom na:  OUTLET KERAMIKE 

AKO ŽELITE DA SE VAŠ ''GLAS'' DALEKO ČUJE, OGLAŠAVAJTE NA DOMOVINA NETU!
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩