četvrtak, 21. lipnja 2018.

''Messi se vrača kući'': Pogledajte kako se navijalo u Slatini

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Već u prijepodnevnim satima na ulicama Slatine mogli su se vidjeti zastavama i crveno-bijelim kockicama okićeni automobili, osjećao se patriotski, domoljubni naboj.

Sat-dva prije početka utakmice navijači su krenuli na svoja omiljena mjesta gdje inače prate utakmice reprezentacije i svojih omiljenih klubova. Da atmosfera bude potpuna, ali i kako bi privukli što veći broj gostiju, slatinski su ugostitelji na terasama svojih lokala pripremali roštilj, čobanac, nagradne igre...

I došao je i taj trenutak, utakmica je počela. Poslije prvog poluvremena vidjelo se da naši Vatreni igraju smisleno, hrabro, junački.., što se isplatilo u drugom poluvremenu. Ukazao se prvo Rebić, pa Modrić i za kraj Rakitić. Fenomenalno! Slatina je doslovno gorjela uz gradsku fontanu, grlilo se, ljubilo, pljeskalo, oduševljenju nije bilo kraja. Veličanstvena pobjeda nad ''jakom'' Argentinom i tako ''Messi se vrača kući'',  kako je rekao komentator utakmice Drago Ćosić.

Uostalom, da ne dužimo, atmosferu u Slatini prije, za vrijeme, i poslije tekme pogledajte u našoj fotogaleriji.

Foto:








































































Više fotografija na : GOLIJADA

PROMO
-Ako želite popiti kapljicu kvalitetnog vina, a da se pri tome vaš novčanik previše ne isprazni, kupite vino u Vinariji Stari podrum!
-Ako želite da vama značajni događaji ostanu u lijepom sjećanju, počastite se pjenušavim vinom Slatinski biser, pjenušcem za sve prilike!
-Narudžbe se primaju na broj mobitela 098/279-844 kontakt osoba Ivan Halas ili direktno u Vinariji Stari podrum na adresi Ulica kralja Zvonimira 6, Slatina (iza zgrade Gradske uprave)

PROMO
OUTLET KERAMIKE SLATINA - Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja. Velike količine na lageru na adresi Ulica bana Jelačića 15 Slatina. Sve kupljeno kod nas u Outlet Keramike dovozimo na adresu kupca!
Informacije na br. mob. 098/181-6490 i 098/135-5371. Više o ponudi pogledajte klikom na:  OUTLET KERAMIKE 
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩