srijeda, 21. veljače 2018.

U planu je da Policijska postaja Virovitica dobije novi prostor u VTC vojarni

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin održao je u utorak, 20. veljače, radni sastanak s pomoćnikom ministra unutarnjih poslova Cvjetkom Obradovićem, zamjenikom glavnog ravnatelja policije Draženom Vitezom te Draganom Podnar iz Kabineta ministra MUP-a. Sastanku su nazočili i ravnatelj Policijske uprave virovitičko-podravske Siniša Knežević te gradski pročelnici Kristijan Sabo i Boris Horvat.

Tema sastanka bila je ubrzavanje aktivnosti za adekvatan i kvalitetan prostor za Policijsku postaju Virovitica koja je trenutno smještena u zgradi na Željezničkom kolodvoru koja je stara i derutna te iziskuje i visoke troškove održavanja. Gradsko vijeće Grada Virovitice donijelo je prije dvije godine odluku temeljem koje će Grad darovati MUP-u zgradu nekadašnje menze u bivšoj vojarni, zajedno sa zemljištem, kako bi se tu napravio novi prostor za virovitičku Policijsku postaju.

Sljedeći korak je dobivanje suglasnosti od strane Ministarstva državne imovine kako bi se provela Odluka vijeća o darovanju nekretnine MUP-u, a potom slijedi i izrada idejnog rješenja i troškovnika. Realizacija projekta očekuje se kroz sljedeće dvije godine. Gradonačelnik Ivica Kirin je istaknuo kako će virovitička Policijska postaja na ovaj način dobiti adekvatan prostor te da je ovo još jedan projekt koji bivšu virovitičku vojarnu privodi svrsi. (virovitica.hr)


OGLASI:
Vinarija Stari podrum:
-Ako želite popiti kapljicu kvalitetnog vina, a da se pri tome vaš novčanik previše ne isprazni, kupite vino u Vinariji Stari podrum!
-Ako želite da vama značajni događaji ostanu u lijepom sjećanju, počastite se pjenušavim vinom Slatinski biser, pjenušcem za sve prilike!
-Narudžbe se primaju na broj mobitela 098/279-844 kontakt osoba Ivan Halas ili direktno u Vinariji Stari podrum na adresi Ulica kralja Zvonimira 6, Slatina (iza zgrade Gradske uprave). Više o Vinariji klikom na : Vinarija Stari podrum
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩