ponedjeljak, 19. veljače 2018.

Pripremite lopate, stiže snijeg!-Padat će već popodne i navečer

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Oblačno, na Jadranu uz povremenu kišu, a u gorskim krajevima snijeg, poslijepodne i večeras susnježice i snijega bit će i unutrašnjosti, dok je na istoku Hrvatske moguća i kiša, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za ponedjeljak.

Malo snijega nošenog jakim vjetrom može biti i duž obale sjevernog Jadrana. Na kopnu vjetar slab i umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima.

Najviša dnevna temperatura zraka od -1 do 4 na kopnu, te od 6 do 11 Celzijevih stupnjeva na Jadranu.

Snijeg će padati cijeli tjedan, a temperatura će biti oko nule. DHMZ za vikend predviđa sunčano vrijeme, ali uz temperature od -9 stupnjeva.(24sata.hr; foto DF)

OGLASI:
Vinarija Stari podrum:
-Ako želite popiti kapljicu kvalitetnog vina, a da se pri tome vaš novčanik previše ne isprazni, kupite vino u Vinariji Stari podrum!
-Ako želite da vama značajni događaji ostanu u lijepom sjećanju, počastite se pjenušavim vinom Slatinski biser, pjenušcem za sve prilike!
-Narudžbe se primaju na broj mobitela 098/279-844 kontakt osoba Ivan Halas ili direktno u Vinariji Stari podrum na adresi Ulica kralja Zvonimira 6, Slatina (iza zgrade Gradske uprave). Više o Vinariji klikom na : Vinarija Stari podrum
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩