subota, 17. veljače 2018.

Frontalni sudar dva Passata: Vozača izvlačili vatrogasci

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


prometnoj nesreći koja se sinoć oko 23.30 sati dogodila u mjestu Bokane u općini Voćin, tri su osobe zadobile tjelesne ozlijede.

Kako neslužbeno doznajemo,u prometnoj nesreći su sudjelovala dva vozila marke VW Passat, bijele i plave boje, slatinskih registarskih oznaka. Bijeli Passat se kretao od Voćina prema Ćeralijama, a plavi od Ćeralija prema Voćinu. Vozila su se direktno suradila na ravnom dijelu prometnice.

U prometnoj nesreći tjelesne su ozljede zadobili vozač i putnica iz plavog Passata i vozač bijelog Passata kojeg su djelatnici JVP Slatina izvukli iz vozila. Na mjesto nesreće ubrzo su stigli djelatnici JVP Slatina, policijski službenici Policijske postaje Slatina i vozilo Hitne medicinske pomoći. Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Virovitica, a uzroci nesreće bit će poznati nakon očevida. (icv.hr/Domovina net, df; foto: čitatelj)



OGLASI:

Auto škola Zebra Slatina :
-Vi birate vozilo na kojem želite polagati!
-Vi birate instruktora kod kojeg želite polagati!
-Vi birate termin kad želite polagati!
-Dođite, vozite, položite!
Svi zainterisirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma Zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili broj mobitela 091-6050-334, te klikom na : Auto škola Zebra Slatina
Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku!

Vinarija Stari podrum:
-Ako želite popiti kapljicu kvalitetnog vina, a da se pri tome vaš novčanik previše ne isprazni, kupite vino u Vinariji Stari podrum!
-Ako želite da vama značajni događaji ostanu u lijepom sjećanju, počastite se pjenušavim vinom Slatinski biser, pjenušcem za sve prilike!
-Narudžbe se primaju na broj mobitela 098/279-844 kontakt osoba Ivan Halas ili direktno u Vinariji Stari podrum na adresi Ulica kralja Zvonimira 6, Slatina (iza zgrade Gradske uprave). Više o Vinariji klikom na : Vinarija Stari podrum
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩