srijeda, 21. veljače 2018.

FOTO-Zajednički koncert glazbenih škola iz Slatine i Virovitice

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Glazbena škola Milka Kelemena Slatina bila je domaćin koncerta ''Natjecatelja puhača'' koji je održan u koncertnoj dvorani škole, a sudjelovali su i učenici Glazbene škole Jan Vlašimsky iz Virovitice.

Sve prisutne prije početka koncerta pozdravio je ravnatelj Glazbene škole Milka Kelemena Antonio Brzica:

- Posebno bih pozdravio drage nam goste iz Glazbene škole Jan Vlašimsky iz Virovitice. Ja moram pohvaliti ovu inicijativu, jer nakon 3-4 godine ponovno imamo zajedničke koncerte. Ovaj smo koncert zamislili više internog tipa, nego za širu publiku, a cilj je da učenici prosviraju svoje natjecateljsko gradivo, ali mi je drago da ste došli i vi ostali kao publika koja će uživati u nastupima - rekao je ravnatelj Brzica.

Na koncertu su nastupile dvije učenice GŠ Milka Kelemena, Lorena Novaković, truba i Ena Knežević, saksofon, a iz GŠ Jan Vlašimsky nastupili su Veronika Brzica, saksofon, Dominik Rob, truba i Ivana Mikec, klarinet. Na klaviru nastupe učenika pratili su korepetitori Sanja Spahija, Svetlana Relić i Josip Jagušić. (icv.hr/Domovina net, DF; foto DF)

Foto :






























OGLASI:
Vinarija Stari podrum:
-Ako želite popiti kapljicu kvalitetnog vina, a da se pri tome vaš novčanik previše ne isprazni, kupite vino u Vinariji Stari podrum!
-Ako želite da vama značajni događaji ostanu u lijepom sjećanju, počastite se pjenušavim vinom Slatinski biser, pjenušcem za sve prilike!
-Narudžbe se primaju na broj mobitela 098/279-844 kontakt osoba Ivan Halas ili direktno u Vinariji Stari podrum na adresi Ulica kralja Zvonimira 6, Slatina (iza zgrade Gradske uprave). Više o Vinariji klikom na : Vinarija Stari podrum
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩