ponedjeljak, 11. prosinca 2017.

Slatinčanka Veronika Vilk prvakinja otvorenog prvenstva Austrije u hrvanju

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U petak, 8. 12. 2017. godine, reprezentacija djevojčica i kadetkinja otputovala je u austrijski grad Steinbrunn na otvoreno prvenstvo Austrije u hrvanju, a za reprezentaciju je nastupila i Slatinčanka  Veronika Vilk, članica Hrvačkog kluba Slatina.

Kako kaže trener reprezentacije Senad Mujagić, Veronika je hrvala briljantno, pobjedivši dvije austrijanke i jednu slovakinju zauzela je prvo mjesto. Trener Mujagić je također rekao kako ga je slatinska hrvačica ugodno iznenadila i da računa na nju i na budućim natjecanjima reprezentacije.

-Veronika ide u peti razred OŠ Eugena Kumičića odlična je učenica i tri godine je prvakinja hrvatske, vrlo ozbiljno i odgovorno odradi sve treninge, tako da i mi u klubu mislimo da bi u budućnosti mogla i do evropske ili svjetske medalje - izjavio je trener HK Slatina, prof. Borivoje Kocić.  (Domovina net, BK; Foto B. Kocić)






Sve na jednom mjestu u Foto&video studio ALFA, Ulica braće Radića 13 Slatina (preko puta Policijske postaje u Slatini), od snimanja vjenčanja (foto&video), najama rasvjete za vjenčanja, izrade pozivnica i zahvalnica za vjenčanja, izrade raznih personaliziranih poklona, kalendara, tiska na majice, šalice, upaljače i još mnogo toga pogledajte u ponudi na : ALFA VJENČANJA  ili na : Foto&video ALFA
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩