srijeda, 13. prosinca 2017.

Grad Virovitica i ove godine povodom božićnih blagdana pomaže obiteljima slabijeg socijalnog statusa

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Grad Virovitica i ove će godine uljepšati božićne i novogodišnje blagdane obiteljima slabijeg socijalnog statusa i samcima. Naime, Kolegij virovitičkog gradonačelnika Ivice Kirina donio je Odluku o odobravanju isplate pomoći povodom božićnih blagdana.

– S obzirom na to da je vrijeme darivanja, Grad ovime nastavlja tradiciju kako bi obitelji koje su u nepovoljnoj financijskoj situaciji dostojno proslavile blagdane. Riječ je o 40 obitelji i samaca kojima će biti dodijeljeni poklon bonovi u vrijednosti 200,00 kuna. Bonovi će se moći iskoristiti u KTC-ovim prodajnim mjestima za prehrambene proizvode, kao i ostale potrepštine – rekao je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica.

Isplata će se vršiti prema podacima Centra za socijalnu skrb Virovitica i Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice, a bonovi će korisnicima biti dostavljeni na kućne adrese. (virovitica.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Sve na jednom mjestu u Foto&video studio ALFA, Ulica braće Radića 13 Slatina (preko puta Policijske postaje u Slatini), od snimanja vjenčanja (foto&video), najama rasvjete za vjenčanja, izrade pozivnica i zahvalnica za vjenčanja, izrade raznih personaliziranih poklona, kalendara, tiska na majice, šalice, upaljače i još mnogo toga pogledajte u ponudi na : ALFA VJENČANJA  ili na : Foto&video ALFA
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩