utorak, 10. listopada 2017.

Sandra Jadek „pokorila“ Interslast: U konkurenciji 86 natjecatelja osvojila je dva zlata, srebro i broncu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Ono što je slatinska „kraljica kolača“ Sandra Jadek ostvarila u Tuheljskim Toplicama na 6. međunarodnom izdanju Interslast, spada u kategoriju čuda. Osvojila je dva zlata, srebro i broncu.

Pamtit će Sandra taj utorak, 10. listopada, kada je „žiri pao na leđa“ od Sandrinih slatkih delicija. Zlato je osvojila u kategorijama, „pita od čokolode“ i „pita od bundeve“. Srebro joj je pripalo u kategoriji „Jesen u mojoj torti“, a bronca u kategoriji „pita od borovnice“.

Ovogodišnji 6. Interslast, međunarodni kongres slastičarstva, sladoledarstva i konditorska okupio je ukupno 86 natjecatelja, iz Hrvatske, SAD-a, Austrije, Njemačke, Slovenije, Italije i Turske, a uspjeh Sandre Jadek, najveći je u njenoj „slatkoj karijeri“. Podsjetimo, upravo je Sandra Jadek ovogodišnja dobitnica Zahvalnica Virovitičko-podravske županije koje je dodjeljivao župan Igor Andrović, dokaz kako je ta nagrada došla u prave ruke. (vpz.hr, Fotografija: Marko Rukavina i Kristijan Toplak)



TRGOVINA ELMAT, VLADIMIRA NAZORA 39 SLATINA, OVLAŠTENI SERVIS I PRODAJA PEĆI NA KRUTA GORIVA RENOMIRANOG HRVATSKOG PROIZVOĐAČA PLAMEN POŽEGA. POSJETITE NAS S POVJERENJEM!  
Sve informacije o ponudi možete dobiti na kontaktima: tel. 033/492-834; mob. 098/924-0820; e-mail elmatslatina@gmail.com

Uređujete unutrašnjost svog doma, a potrebne su vam pločice vrhunske kvalitete po cijeni već od 30 kuna, posjetite Izložbeni salon talijanske keramike u Ulici bana Jelačića 15, Slatina. 


Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩