četvrtak, 31. kolovoza 2017.

Ubijen zbog ljubavnog trokuta? 'Glava mu je bila sva krvava...'

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Što su motivi ubojstva u Slatini se još nagađa. Prema neslužbenim informacijama ubijeni muškarac bio je u vezi sa suprugom muškarca koji je pucao. Sukob između njih dvojice navodno traje od 2006.

Muškarac je u četvrtak oko 13.30 sati sjedio u tamnocrvenom automobilu Renault Twingo u Ulici Antuna Kovačića u centru Slatine na parkiralištu ispred Javne vatrogasne postrojbe Slatina. Prema prvim informacijama, nogostupom s lijeve strane prišao mu je drugi muškarac na skuteru. Izvadio je revolver, te mu kroz bočno staklo automobila u glavu ispalio najmanje dva hica. Nakon što je muškarcu klonula glava, spremio je pištolj u pretinac skutera, skinuo kacigu i ostavio je na skuteru, te odšetao. Navodno je preko glavnoga gradskog trga otišao prijaviti u policijsku postaju.

- Odmah smo istrčali vidjeti što se događa. Vidjeli smo taj parkirani Renault te kraj njega napušteni skuter. Prvo smo primijetili da je na automobilu razbijeno staklo. Ranjeni muškarac bio je naslonjen na vrata, a krvarilo mu je iz glave. Pozvali smo Hitnu pomoć te smo se spremali zvati policiju. Tad je netko iz obližnjega kafića povikao da je pucač ostavio pištolj i otišao se predati policiju - govorio je Slatinčanin.

Dodao je da ga nisu željeli dirati ni izvlačiti iz automobila do dolaska djelatnika Hitne pomoći.

- Dozivali smo ga, ali nije reagirao. Disao je, ali očito nije bio pri svijesti. Čuo sam da su ga živog prebacili u bolnicu, a što je bilo dalje, ne znam - kazao nam je šokirani očevidac.

Centar Slatine u to je vrijeme vrvio prolaznicima, pa je prava sreća da nitko drugi nije stradao. U blizini pucnjave, doznaje Radio Slatina, bila je i majka s dvoje djece. Svi su se oni sklonili od pucnjave u okolne ugostiteljske objekte.

Muškarca su hitno prevezli u Opću bolnicu Virovitica, gdje je nekoliko sati kasnije preminuo.

Očevid je završen nešto prije 19 sati.

- Upravo smo završili očevid u ovom trenutku mogu reći da je smrtno stradao hrvatski državljanin star 43 godine. U tijeku su daljnje kriminalističke radnje i kako bi utvrdili sve relevantne činjenice o ovome događaju kako bi utvrdili što se konkretno dogodilo – rekao je Darko Žegarac, zamjenik županjskog državnog odvjetnik u Bjelovaru.

Neslužbeno doznajemo da je ubijen Mario Škiljić (43), a osumnjičeni za ubojstvo je M. Č. (38).
(24sata.hr; foto Pixell, radioslatina.hr, Domovina net)






40 GODINA POSTOJANJA, NAJVEĆA SU GARANCIJA KVALITETE!
Široki asortiman proizvoda pogledajte na : LIMARIJI SEBASTIJAN!
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩