ponedjeljak, 21. kolovoza 2017.

Objavljen je Javni natječaj za ostvarivanje prava studenata na smještaj u Studentskom domu Virovitica koji će koštati 400,00 kuna, rok za prijave je do 8. rujna

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, objavila je Javni natječaj za ostvarivanje prava studenata na smještaj u Studentskom domu Virovitica u akademskoj godini 2017./2018.

Natječaj se raspisuje za 108 smještajnih kapaciteta, od čega 80 smještajnih kapaciteta za osobe u nepovoljnom položaju, te za 2 osobe s invaliditetom, s rokom useljenja od 2. listopada 2017. godine. Cijena mjesečnog smještaja iznosit će 400,00 kuna. Cijeli tekst natječaja kao i ostale pripadajuće obrasce i dokumente možete skinuti iz postavljenih privitaka ili  ovdje. Rok za prijavu je do 8. rujna 2017. godine.


Kapacitet doma, koji će se otvoriti 30. kolovoza, ukupne veličine 2.287,87 m2 je 108 ležajeva. Investitor projekta je Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, a financiranje se temelji na Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Ukupna vrijednost projekta je 18.524.301,88 kn. Projekt Studentskog doma realiziran je zahvaljujući suradnji i angažmanu Visoke škole Virovitica, Razvojne agencije VIDRA i Virovitičko-podravske županije i predstavlja najljepši i najmoderniji studentski dom od Zagreba do Osijeka. Inače, prošle godine u ljeto, radove na Studentskom domu u Virovitici otvorio je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić koji je bio i idejni začetnik ove ideje.
U prizemlju doma nalaze se prostorije za osoblje doma, kotlovnica, prostorija za bicikle, prostorija za posteljinu, zajednički sanitarni čvor, dvije sobe za osobe s invaliditetom i ostale sobe. Prvi kat sadrži sobe, zajednički dnevni boravak, praonicu i informatičku učionicu. Drugi kat sadrži sobe i praonicu. Korisnicima Studentskog doma Virovitica smještaj će biti omogućen u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Na raspolaganju će im biti boravak za zajedničko druženje korisnika, informatička učionica te besplatni WiFi u svim prostorijama. Studentski dom Virovitica opremljen je profesionalnim perilicama i sušilicama rublja te uređajima za glačanje. Studentski dom nalazi se u kompleksu bivše vojarne, koja se tako pretvara u pravi studentski kampus u kojem se nalazi Visoka škola Virovitica, studentski restoran te uskoro studentski dom koji će imati mnoštvo dodatnog sadržaja i time povećati kvalitetu života studenata. A što će dočekati studente u novom Studentskom domu u Virovitici, pogledajte u našoj fotogaleriji. (vpz.hr/vsmti.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)





Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩