utorak, 15. kolovoza 2017.

FOTO-Odlična atmosfera na koncertima Indian Summer Banda i popularne Lane Jurčević

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Glazbeni dio trećeg dana Rokova 2017. započeo je koncertom virovitičkog Indian Summer Banda koji je i ovoga puta uigrano redao svjetske rock uspješnice. te tako ponovno dokazao da pripada vodećim glazbenim ansamblima u gradu i županiji.

Nakon nastupa virovitičke rock grupe na pozornicu se popela jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica, Lana Jurčević, i tada je nastala prava euforija, a hitovi su se samo redali. I staro i mlado je u jedan glas pjevalo „Ludo ljeto, „Odlaziš, „Otkad te nema“, „La la land“, „Što je moje, što je njeno“, „Majica“, „Hollywood“… Ovom prilikom Lana je virovitičkoj publici predstavila i pjesme s najnovijeg studijskog albuma „Tabu“ koji je u prodaji od lipnja. Mlađi dio populacije osobito je oduševila pjesma „Kim Kardashian“ s kojom je pjevačica nastupila na ovogodišnjem CMC festivalu i koja je u manje od mjesec dana prikupila preko dva i pol milijuna pregleda.

Sve u svemu, možemo zaključiti kako je Lana Jurčević na virovitičkom koncertu zadovoljila sve ukuse i oduševila fanove, a djelić euforične atmosfere donosimo vam u fotogaleriji.(icv.hr, mb, foto: Matija R.)

Foto :


















 





Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩