četvrtak, 22. lipnja 2017.

FOTO-U Slatini provedena 8. po redu akcija evidentiranja bicikala

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Policijska postaja Slatina u suradnji s Biciklističkim klubom Slatina u četvrtak, 22.lipnja, provela je akciju evidentiranja i obilježavanja bicikala.

Akcija u kojoj se je vršilo fotografiranje bicikala, uvođenje u evidenciju, te ljepljenje posebne naljepnice s evidencijskim brojem, održana je u Parku. 136. slatinske brigade od 10 do 13 sati, a registriran je 61 bicikl.

Počevši od 2011. godine ovo je bila osma takva preventivna akcija evidentiranja i obilježavanja bicikala. Ova, kao i dosadašnje akcije provode se u cilju prevencije krađe bicikala, a do sada je u evidencijsku listu nakon fotografiranja i obilježavanja bicikala naljepnicom, uvedeno više od 500 bicikala.

Iz policije naglašavaju činjenicu da je MUP RH 2015. godine sve ovakve akcije provedene na području Hrvatske objedinio u jedinstveni preventivni projekt pod nazivom ''Evidencija bicikala'' čime je ovu preventivnu aktivnost,  pokrenutu poradi zaštite od krađe, te lakšeg otkrivanja počinitelja i ukradenih bicikala, podigao na višu razinu.

Članovi Biciklističkog kluba Slatina mlađim učesnicima akcije podijelili su biciklističke majice.(Domovina net; foto DF)

Foto :




















































Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩