srijeda, 26. travnja 2017.

Predstavnici udruga potpisali ugovore o financiranju projekata i programa od strane Grada Slatine

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Grad Slatina je sukladno Zakonu o udruga i Uredbi o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge, a temeljem odluke Grada Slatine raspisao natječaj za financiranje programa i projekata udruga koji će se financirati iz proračuna Grada za 2017. godinu.

U srijedu, 26. travnja, u maloj vijećnici Gradske uprave Grada Slatine gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš potpisao je ugovore o dodjeli financijskih sredstava iz proračuna Grada Slatine za 2017. godinu sa predstavnicima udruga i društava.

Od 13 sati ugovore o financiranju projekata i programa potpisali su predstavnici braniteljskih udruga proizišlih iz Domovinskog rata: Hrvatski časnički zbor grada Slatine, Udruga HVIDR-a Slatina, Udruga maratonaca VPŽ ''Glasnici istine'', Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Slatina, Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a VPŽ, Udruga veterana vojne policije iz Domovinskog rata VPŽ, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata VPŽ-ogranak Slatine, te Udruga umirovljenika Slatina, Udruženje klubova liječenih alkoholičara Slatina, Udruga osoba s invaliditetom Slatina i Društvo multiple skleroze VPŽ.

Od 14 sati ugovore o financiranju projekata i programa potpisali su predstavnici udruga i društava: Kinološka udruga Slatina, Udruga Ličana ''Vila Velebita'' Slatina, Društvo naša djeca Slatina, Udruga žena Novi Senkovac, Matica hrvatska-ogranak Slatina, Gradska glazba Slatina, Gradsko pjevačko i društvo ''Zrinski'' Slatina, Foto-video klub Slatina i Moto klub ''Speed'' Slatina.

Udruge koje nisu danas mogli prisustvovati potpisivanju iz opravdanih razloga, iste će potpisati naknadno.

Po završetku potpisivanja ugovora, predstavnici su se zahvalili gradonačelniku Roštašu i Gradskoj upravi na potpori koju Grad svake godine dodjeljuje za njihove projekte i programe, ne skrivajući zadovoljstvo. (Domovina net, DF)

Foto :



 

 







 




 


 






Političari i političke opcije, idu Lokalni izbori 2017. propagirajte se na Domovina netu
kontakt : dragutinfisli@gmail.com

Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩