petak, 24. ožujka 2017.

Neobična prometna nesreća u Slatini: Pješak je naletio na auto!

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Pješak je naletio na auto! Tako bi se najkraće mogla opisati doista neobična prometna nezgoda koja se dogodila u Ulici kralja Zvonimira u Slatini danas (petak) oko 9,30 sati.

Vijest je točna, upravo u stilu da i nije vijest ako pas ugrize čovjeka, ali jest ako čovjek ugrize psa. U pravilu automobili nalijeću na pješake pa su takve vijesti uobičajene, ali doista je rijetkost da pješak naleti na automobil.

A upravo to dogodilo se vozačici Škode Oktavije slatinskih registracijskih oznaka Sanji Štrek (38) iz slatinskoga prigradskog naselja Kozica. Ona se svojim vozilom, u kome je bilo i maloljetno dijete, kretala iz smjera središta Slatine prema Kozicama, kad je zamijetila da se s desne strane trčećim korakom prema Ulici kralja Zvonimira kreće stariji čovjek niz strmu Ulicu Ljudevita Posavskog. Ostaje nejasno je li čovjek imao namjeru samo doći do glavne ulice, ili je htio pretrčati cestu.

– Vidjela sam da čovjek od 70-ak godina trči nizbrdo prema cesti kojom sam vozila. Odmah sam pretpostavila da se neće moći zaustaviti pa sam skrenula ulijevo kako bih izbjegla sudar, ali čovjek je ipak udario u prednju desnu stranu Škode.

Neoprezni pješak A. Š. prevezen je u stanicu Hitne medicinske pomoći, ali čini se da je zadobio samo lakše ozljede. Automobil je za vrijeme policijskog očevida vraćen na desnu stranu ceste radi normaliziranja prometa, koji je regulirala policija. (Petar Žarković-Glas Slavonije)

 

-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩