petak, 24. ožujka 2017.

Glavni ravnatelj policije u posjetu PU virovitičko-podravskoj

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Želim promijeniti sustav vrijednosti rada u policiji, te podići povjerenje građana prema policiji koje se stječe osobnim kontaktom“.

Policijsku upravu virovitičko-podravsku jučer, 23. ožujka, posjetio je glavni ravnatelj policije Marko Srdarević sa svojim suradnicima, te je u prostorijama PU održao radne sastanke s rukovoditeljima i najistaknutijim policijskim službenicima.

Odmah po dolasku, glavni ravnatelj policije odao je počast poginulim policijskim službenicima u Domovinskom ratu i zapalio svijeću kod Spomen obilježja ispred zgrade PU.

Na radnom sastanku s rukovoditeljima policijske uprave, predvođenih načelnikom Mirkom Kostelcem, glavni ravnatelj policije upoznao je prisutne s prioritetima, novim projektima i smjernicama u daljnjem radu, a rukovoditelji su istaknuli probleme s kojima se susreću, kao i svoje prijedloge kojima bi u budućnosti mogli poboljšati rad. „Želim promijeniti sustav vrijednosti rada u policiji te podići povjerenje građana prema policiji, koje se stječe osobnim kontaktom“.

Također, u svom izlaganju glavni ravnatelj policije naglasio je kako je od izuzetnog značaja ojačati policijske postaje, što predstojeći preustroj i predviđa. Isto tako, napomenuo je kako je trenutno  jedan od glavnih prioriteta policije suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta na svim razinama, te da namjerava podići kvalitetu rada i tehničku opremljenost policije. Naglasio je važnost koncepta Policije u zajednici: „Građanima ćemo biti potpora i na usluzi u rješavanju njihovih problema“.

Poslije završenog sastanka s rukovoditeljima, glavni ravnatelj se susreo s najistaknutijim policijskim službenicima Policijske uprave virovitičko-podravske, a svojim profesionalnim i odgovornim radom istaknuli su se: Ivan Mihaljević policijski službenik za graničnu kontrolu iz PGP Terezino Polje, Danijel Sesvečan policijski službenik – vođa ophodnje iz PP Pitomača, Antun Lukac vođa sektora u PP Slatina, Miroslav Lalić voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa u PU VTC, Vladimir Barčan policijski službenik za obradu kriminaliteta, Zoran Bogati vođa ophodnje iz PP Virovitica, Mario Ripli vođa sektora za sigurnost cestovnog prometa u PPRP VTC, Leo Gjogj policijski službenik za gospodarski kriminalitet, Spomenko Relić kriminalistički analitičar i Dražen Okolić policijski službenik za obradu kriminaliteta u PP Orahovica.

Na kraju sastanka glavni ravnatelj policije pohvalio je njihove rezultate rada i nastojanje da što kvalitetnije i učinkovitije obavljaju policijske poslove, te naglasio kako se nada da će u tome i dalje biti uspješni. Kroz razgovor s glavnim ravnateljem policijski službenici su, uz razna pitanja vezana za policijske poslove, iznosili i konkretne prijedloge za unaprjeđenje rada. Glavni ravnatelj policije im je zaželio uspjeh u privatnom i profesionalnom životu i zahvalio na njihovom angažmanu i iznošenju prijedloga za unaprjeđenje rada.(PU virovitičko-podtavska)



-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩