utorak, 21. veljače 2017.

Prometna nesreća vozača sa 2.17 alkohola

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U subotu, 18. veljače ,oko 23.40 sati u naselju Pitomača dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao alkoholizirani vozač.

Prometna nesreća se dogodila kada je 21 – godišnji vozač, pod utjecajem alkohola od 2.17 promila, upravljao automobilom koprivničkih registarskih oznaka,Ulicom braće Radića, gdje izlaskom iz putnog zavoja ulijevo, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama ceste, izgubio nadzor nad vozilom pri čemu je došlo do zanošenja vozila i skliznuća na zelenu površinu na kojoj je nastavio nekontrolirano kretanje, te na kraju udario u dvorišnu metalnu ogradu obiteljske kuće.

Materijalna šteta se cijeni na iznos od oko 15.000,00 kuna. Vozaču automobila slijedi podnošenje optužnog prijedloga.(PU virovitičko-podravska)

-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩