petak, 24. veljače 2017.

Gradonačelnik Roštaš i uprava kluba obišli radove na stadionu Antuna Tone Butorca

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U sklopu priprema za novu nogometnu sezonu na nogometnom stadionu Antuna Tone Butorca u Slatini u tijeku su tekući popravci i osvježenje unutarnjih prostora, odnosno bojanje zidova i stropova u svlačionicama i pratećim prostorijama, te različiti popravci na sanitarnoj i ostaloj opremi, nužni nakon šest godina intenzivnog korištenja nogometnog stadiona. Radove izvodi Zidarski obrt Hodak iz Donjih Meljana.

Osim toga, radi ušteda u režijskim troškovima i poboljšanju energetskih svojstva zgrade, pokrenuta je nabava solarnih kolektora za pripremu tople vode na nogometnom stadionu.

Radove koji bi prema najavi izvođača trebali biti završeni u iduća 2 tjedna, jučer su obišli gradonačelnik Ivan Roštaš, predsjednik kluba Vlado Međumurac, potpredsjednik Miran Janečić i tajnik kluba Ilija Nikolić.

Prostore koristi i Škola nogometa Slatina, pa će i brojni mladi članovi uskoro uživati u boljim uvjetima za trening kao i sam boravak na stadionu. U klubu trenutno trenira i igra 136 registriranih članova u 7 različitih dobnih kategorija.(slatina.hr)


-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩