ponedjeljak, 16. siječnja 2017.

Održana redovna izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Slatina

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U subotu, 14. siječnja, održana je redovna izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Slatina. Izabrano je novo vodstvo koje će Forum voditi u narednom razdoblju od dvije godine.

Forumašice i forumaši ukazali su povjerenje novoj predsjednici, magistrici ekonomije Maji Teodorović. Za potpredsjednike su izabrani Stjepan Krpačić i Dario Moslavac. Maja je istaknula kako će ojačati forumaški tim, pripremiti ga za predstojeće lokalne izbore i raditi za dobrobit svih građana na obostrano zadovoljstvo.

Konvenciji se obratila Ksenija Plantak u ime SDP-ovih gradskih vijećnika: "Probudite svoju kreativnost, volju i gradite nove vizije grada". Nenad Livun, član predsjedništva Sdp-a i predsjednik Foruma mladih Sdp Hrvatske zahvalio se dosadašnjem vodstvu na iznimno dobroj suradnji i naglasio da je forum često glas razuma u stranci i da nas često nisu i neće poslušati, ali da se moramo truditi ukazivati na sve probleme. Konvenciju su još pozdravili Kazimir Libl, predsjednik Slatinskog SDP-a, Igor Janečić, mladi potpredsjednik Voćinskog SDP-a i tajnik SDP-a Virovitičko-podravske županije Mile Bićanić.

Na konvenciji je još i izabran novi Gradski odbor Forma koji čine: Saša Carević, Srđan Radonić, Ana Sertić, Goran M. Letić i Leo Binbauer. (SDP Slatina, Goran M. Letić)




 






-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩