subota, 10. prosinca 2016.

Provjerite mobilni izlog slatinskih učeničkih zadruga

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Gradska razvojna agencija grada Slatine u suradnji sa Gradom Slatina, Turističkom zajednicom grada Slatine i učeničkim zadrugama osnovnih i srednjih škola sa područja grada Slatine napravila je blagdanski katalog kreativnih proizvoda.

Svi zainteresirani ove kreativne i  unikatne proizvode mogu pronaći  na službenim stranicama Grada Slatine, službenim stranicama Gradske razvojne agencije, a od ovog tjedna i u „mobilnom izlogu“ koji se trenutno nalazi u Caffe baru „Tena“ u Slatini.

Ideja iza „mobilnog izloga“ jest učiniti ponudu slatinskih učeničkih zadruga dostupnom što većem broju Slatinčana i gostiju. Osim proizvoda u izlogu se nalaze i kontakt podaci osoba koje možete kontaktirati u slučaju da vam neki od proizvoda „zapne“ za oko.

O promjenama lokacije izloga posjetitelji internet stranica Domovina neta i Radio Slatine bit će informirani na vrijeme. (Domovina net/radioslatina.hr)





-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩