srijeda, 7. prosinca 2016.

Pred policijom iz vlaka bacio 450 g marihuane

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer, 6. prosinca oko 16.20 sati, policijski službenici Policijske postaje Virovitica, obnašajući dužnost u prometnom vlaku, koji prometuje na relaciji Zagreb-Osijek, tijekom vožnje od Cabune u pravcu Slatine, zatekli su 28-godišnjaka i 20-godišnjaka nad kojima su proveli legitimiranje i zatražili na uvid sadržaj iz džepova odjeće, te prtljage. 

Prilikom pregleda, 28-godišnjak je iz džepa jekne izvadio PVC vrećicu s osušenom zelenom biljnom materijom nalik na marihuanu, težine 11.4 grama, koju je predao policijskim službenicima, dok je 20-godišnjak otvorio prtljagu u kojoj je uočena vrećica oblijepljena sa selotejp trakom, za koju je 20-godišnjak rekao da se radio o sušenom mesu, te je izvadio vrećicu iz prtljage i bacio vani iz vlaka.

Nakon privođenja obje osobe u Policijsku postaju, policijski službenici su odmah krenuli u potragu za odbačenom vrećicom u blizini pruge kod Sladojevaca, te su tom prilikom pronašli odbačeni smotuljak težine 450 grama. Preliminarnim vještačenjem obje vrećice, utvrđeno da se radi o opojnoj drogi marihuani. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 28-godišnjaka slijedi podnošenje prekršajne prijave, a protiv 20-godišnjaka kaznena prijava ODO za mladež u Osijeku. (PU virovitičko-podravska)

-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩