ponedjeljak, 5. prosinca 2016.

Mladić (22) pao s viljuškara u kretanju i teško se ozlijedio

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

      foto ilustracija
U petak, 2. prosinca oko 9 sati, u naselju na području Općine Sopje 50 – godišnjak je upravljao neregistriranim i neosiguranim radnim strojem, viljuškarom, na čijim je viljuškama prevozio drvenu paletu sa mrtvom svinjom za kolinje, koju su vozeći se na paleti osiguravali 21 – godišnjak i 22 – godišnjak. Prilikom izlaska viljuškara iz dvorišta obiteljske kuće na županijsku cestu iz neutvrđenih razloga došlo je do trzanja radnog stroja ( koji ima automatski mjenjač), pri čemu je 21 – godišnjak skočio u obližnji kanal, dok je 22 – godišnjak zajedno sa svinjom pao sa palete ispred viljuškara, koji ih je pregazio prednjim desnim kotačem, nakon čega je unesrećeni mladić ostao ležati između dva kotača.

U ovom nesretnom događaju 22 – godišnji mladić je zadobio teške tjelesne ozljede, nakon čega je prevezen u OB Virovitica. Vozač je alkotestiran, pri čemu je očitana koncentracija alkohola od 0.84 promila. Protiv vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.(PU virovitičko-podravska)

-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩