četvrtak, 8. prosinca 2016.

Kamion udario biciklistkinju koja je od zadobivenih ozljeda preminula

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas, 8. prosinca oko 5.50 sati, u Koriji se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Prometna nesreća se dogodila kada je 59-godišnja biciklistkinja započela upravljanje biciklom sa putnog mosta, uključujući se u promet na glavnu, odnosno državnu cestu D2, a da pritom nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom, dok je u tom trenutku kolnikom državne ceste naišlo teretno vozilo sa prikolicom osječkih registarskih oznaka, kojim je nepropisnom brzinom upravljao 50-godišnji vozač, pri čemu je došlo do udara prednjeg desnog dijela teretnog vozila u lijevu bočnu stranu bicikla, pri čemu je 59-godišnja vozačica bicikla odbačena u putni jarak.

Vozilom Hitne pomoći ozlijeđena vozačica bicikla je odvezena u OB Virovitica, gdje je ubrzo od zadobivenih ozljeda preminula. Vozaču je izuzeta krv i urin, dok alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola. Protiv vozača i tvrtke koja je vlasnik kamiona slijede obvezni prekršajni nalozi.
PU virovitičko-podravska)

-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩