subota, 10. prosinca 2016.

DND Slatina: Najmlađi opisali i nacrtali sreću

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Predsjednica Društva Naša djeca Slatina Snježana Pačarić na prigodnoj svečanosti uručila je nagrade djeci, autorima najbolje ocijenjenih likovnih i literarnih radova na natječaju Društva za najbolje likovne i literarne radove o temi sreće.

Od učenika nižih razreda posebno je povjerenstvo ocijenilo da je najuspješniji rad sastavio Noa Jaković iz OŠ Eugena Kumičića, a od učenika viših razreda Sara Matovina iz OŠ Josipa Kozarca. Na natječaj je pristiglo više od stotinu likovnih radova u četiri dobne kategorije autora. Nagrađeni su radovi pet polaznika Dječjeg vrtića Suncokret, od učenika prvih i drugih razreda najbolje radove imale su Dea Virovac i Tara Djokić, obje iz OŠ Eugena Kumičića, među učenicima trećih i četvrtih razreda najuspješnija bila je Lana Mandl iz OŠ Josipa Kozarca, a od učenika viših razreda prvu nagradu osvojila je Lara Kovač iz iste škole.

Društvo Naša djeca Slatina čestita dobitnicima i svim sudionicima u ovom natječaju, a zahvaljuje također mentorima – odgajateljicama, učiteljima i učiteljicama, kao i odgojno-obrazovnim ustanovama koje su provele natječaj među svojim polaznicima. Bravo dječice, bili ste kreativni i vrijedni, a to je znak da Slatina uistinu ima potencijala - rekla je predsjednica DND-a Slatina Snježana Pačarić. Ona je zahvalila i Gradu Slatini i Virovitičko-podravskoj županiji na potpori. (Petar Žarković-Glas Slavonije)

-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩