subota, 10. prosinca 2016.

Agroduhan dobitnik “Zlatne kune” u kategoriji srednjih društava je najbolje poduzeće na razini županije za 2015. godinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U Hrvatskoj gospodarskoj komori-Županijskoj komori Virovitica, održana je 90. svečana sjednica Gospodarskog vijeća na kojoj je promovirana publikacija „Karakteristike gospodarstva Virovitičko-podravske županije u 2015. godini“ (20., jubilarni broj), a najuspješnijim tvrtkama na području Virovitičko-podravske županije uručena su priznanja “Zlatna kuna” i “Kristalna kuna”.

U ovoj jubilarnoj publikaciji „Karakteristike gospodarstva Virovitičko-podravske županije u 2015. godini“, koju je izradio Odjel za makroekonomske analize HGK – Županijske komore Virovitica, na 119 stranica objavljena su ukupno 7592 podatka, od kojih su 3572 izvorna, 3835 izvedenih je podataka, te 111 tabela i 74 grafikona.

Publikaciju je uredio i pripremio Milan Vanđura, direktor HGK – Županijske komore Virovitica, s višim stručnim suradnicama Suzanom Kolesarić i Andreom Poslek, te stručnom suradnicom Renatom Vondra. Uime izdavača potpisuje se Ivan Slamić, predsjednik HGK – Županijske komore Virovitica, a recenziju je obavio mr. sc. Zvonimir Savić, direktor Sektora za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomske analize HGK Zagreb.

Spomenuta priznanja najuspješnijim tvrtkama na području Virovitičko-podravske županije uručili su Ivan Slamić, predsjednik HGK – Županijske komore Virovitica i Ivan Škorić, potpredsjednik HGK za poljoprivredu, šumarstvo i ribarstvo. Priznanje “Zlatna kuna” za najuspješnije trgovačko društvo u 2015. godini na području Virovitičko-podravske županije dobili su – u kategoriji malih trgovačkih društava: tvrtka Degal tehnika iz Virovitice koja se bavi niskogradnjom, gradnjom cesta i autocesta, u kategoriji srednjih društava Agroduhan iz Slatine koja se bavi proizvodnjom, otkupom, obradom i prodajom duhana, svijetla Virginia i burley, te Brana iz Virovitice koja se bavi uređenjem vodnih resursa i gradnjom hidrotehničkih objekata, te gradnjom komunalne infrastrukture. Priznanje “Kristalna kuna” za ostvarene izuzetne poslovne rezultate u 2015. godini, kao i u razdoblju prije toga, u kontinuitetu od tri godine (u 2012., 2013. i 2014. godini), dobili su u kategoriji malih trgovačkih društava tvrtka Herbarium iz Pitomače, koja se bavi proizvodnjom čajeva, u kategoriji srednjih društava Hrvatski duhani iz Virovitice, koja se bavi proizvodnjom, otkupom, obradom i prodajom duhana svijetla Virginia i burley.

Dobitnicima priznanja čestitali su Ivan Slamić, predsjednik HGK – Županijske komore Virovitica, Ivan Kostelac, predsjednik HOK – POK Virovitičko-podravske županije i Ivan Škorić, potpredsjednik HGK za poljoprivredu, šumarstvo i ribarstvo. Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća bili su potpredsjednik HGK za poljoprivredu, šumarstvo i ribarstvo Ivan Škorić, uime HOK – POK VPŽ-a, Ivan Kostelac, predsjednik i Božidar Jeremić, komorski tajnik, te članovi Gospodarskog vijeća, predsjednici Strukovnih grupa i Grupacija HGK – Županijske komore Virovitica. (Z.Rupčić, Glas Slavonije; foto: Matija Rođak)

-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩