petak, 28. listopada 2016.

Učenici OŠ Eugena Kumičića na Jankovcu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Učenici OŠ Eugena Kumičića iz područnih škola Bakić, Josipovo, Gornji Miholjac, Novaki i Vaška, sa svojim učiteljicama i učiteljem, posjetili su izletište Jankovac u Parku prirode Papuk.

Sunčane trenutke jesenskog dana iskoristili su kako bi pozdravili godišnje doba plodova i za obilazak šumskih predjela odjevenih u jesenske boje. Poučnom stazom grofa Jankovića, uz pratnju vodiča, obišli su najveći slavonski slap Skakavac, jankovačka jezera i izvor pitke vode. Učenici trećih i četvrtih razreda posjetili su također grob grofa Jankovića i staklarsko groblje. Mnogo zanimljivih stvari saznali su od iskusnih vodiča, rendžera PP-a Papuk, koji su ih vodili jankovačkim šumskim stazama.(Petar Žarković-Glas Slavonije)

-Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)