ponedjeljak, 24. listopada 2016.

Slatina-Kod 31-godišnjaka pronađeno više od 500 kg duhana

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



U petak, 21. listopada, nakon prikupljenih saznanja policijski službenici Policijske postaje Slatina u nazočnosti i po odobrenju 31 – godišnjeg vlasnika sa područja Slatine, izvršili su pregled kuće i dvorišnih prostorija, zbog postojanja osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine.

Prilikom pregleda pronađeno je 20 PVC vreća sa više od 500 kilograma duhana u listu i bez nadzornih markica Ministarstva financija. Nakon kriminalističkog istraživanja slijedi kaznena prijava i obavijest nadležnoj carinarnici.

Također, 23. listopada u 6.30 sati, policijski službenici iz Pitomače prilikom nadzora prometa u Pitomači u Ulici V. Nazora, zatekli su 56 – godišnjaka sa osobnim vozilom slatinskih registarskih oznaka u kojem je prevozio 3 PVC vreće sa ukupno 38 kilograma nelegalnog duhana, odnosno istoga dana u 9.50 sati, prilikom nadzora prometa u Ulici LJ. Gaja, zatekli su i 26 – godišnjaka, kako u osobnom automobilu virovitičkih registarskih oznaka prevozi PVC vreće sa ukupno 60 kilograma nelegalnog rezanog duhana. Nakon kriminalističkog istraživanja slijede kaznene prijave i obavijest carinarnici. (PU virovitičko-podravska)

-Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)