četvrtak, 27. listopada 2016.

Održan koordinacijski sastanak na temu poticanja i promoviranja rada školskih zadruga

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



U prostorijama Gradske razvojne agencije Slatina, u srijedu je održan koordinacijski sastanak na temu poticanja i promoviranja rada školskih zadruga sa područja grada Slatine kroz organizaciju manifestacija, sajmova, radionica, okruglih stolova i ostalih aktivnosti.

Dogovoren je nastavak suradnje nakon završetka projekta Poduzetnik kroz cijeli život u kojem se je razvila suradnja između profesora i učenika i smišljene su i uspješno provedene ideje za izradu novih proizvoda zadruga. Osim navedenog, dogovorene su konkretne promotivne aktivnosti zadruga vezane uz Božićne blagdane o kojima će naši sugrađani biti na vrijeme obavješteni i nadamo se ugodno iznenađeni.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici Gradske uprave grada Slatine, Gradske razvojne agencije Slatine, Lokalne akcijske grupe „Marinianis“ te školskih zadruga sa područja grada (Zalathnuk, Sekvoja, Obrtnik i Slatina). (radioslatina.hr)


-Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)