četvrtak, 27. listopada 2016.

Nije uplaćivao doprinose za radnice, pa završio u policiji

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Jučer, 26. listopada, postupajući po Zahtjevu Općinskog državnog odvjetništva iz Virovitice, policijski službenici Službe kriminalističke policije proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili postojanje osnove sumnje da je 33 – godišnjak, kao odgovorna osoba tvrtke iz Virovitice, nije uplaćivao obvezne doprinose za svoje dvije uposlenice, čime je počinio kazneno djelo Povreda prava na rad.

Isto tako, 33 – godišnjak je znajući za nastupanje neprekidne i trajne blokade žiro računa tvrtke, postupio suprotno zakonskoj regulativi, jer nije u zakonskom roku podnio prijedlog za pokretanje stečajnog postupka nad svojom tvrtkom, čime je počinio i kazneno djelo Povreda dužnosti u slučaju gubitka, prezaduženosti ili nesposobnosti za plaćanje. Slijedi posebno izvješće.(PU virovitičko-podravska)

-Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)