srijeda, 7. rujna 2016.

Bježao policiji s nelegalnim duhanom

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Danas, 7. rujna u 5 sati, policijski službenici iz Slatine u nadzoru prometa Mikleušu, uporabom policijske „STOP“ tablice, pokušali su zaustaviti vozilo „Seat“ pulskih registarskih oznaka na što se vozač oglušio, te nastavio daljnju vožnju u pravcu Čačinaca, gdje je naknadno zaustavljen po policijskim službenicima.

Provedenom provjerom, utvrđeno je da se radi o 64 – godišnjem vozaču sa područja Umaga, koji u automobilu prevozio nelegalni duhan. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnove sumnje da 64 - godišnjak u teretnom prostoru automobila prevozi tri PVC vreće bez nadzornih markica Ministarstva Financija u kojima se nalazi sitno rezani duhan ukupne težine veće od 30 kilograma.

Slijedi podnošenje kaznene prijave, zbog počinjenog kaznenog djela nedozvoljene trgovine i obavijest nadležnom carinskom uredu.(PU virovitičko-podravska)

-Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)