srijeda, 28. rujna 2016.

Prevara pri razmjeni eura u kune

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Jučer, 27. rujna oko 16.45 sati,  u Policijsku postaju Virovitica prijavljeno je počinjenje kaznenog djela prevare na štetu tvrtke iz Koprivnice.

Provedenim obavijesnim razgovorom sa uposlenicom tvrtke došlo se do saznanja da u prostor tvrtke ušla nepoznata osoba koja je zatražila razmjenu novčanica 900 eura za domaću valutu na što je uposlenica  pristala, te mu isplatila novčani iznos od 6.714 kuna, a nakon kraćeg vremena nepoznata osoba ju je tražila povrat eura uz vračanje dobivenog iznosa kuna, što je uposlenica također učinila i vratila eure pa uzela nazad kune, nakon čega se nepoznata osoba udaljila iz tvrtke.

Prebrojavanjem vraćenog iznosa u kunama uposlenica je uvidjela da je prevarena, jer je od ukupnog iznosa kojeg je predhodno dala nepoznatom muškarcu nedostajalo 2200 kuna.

Zaprimljena je kaznena prijava.(PU virovitičko-podravska)

-Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)