utorak, 27. rujna 2016.

Policijska uprava virovitičko-podravska obilježila Dan policije

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Dan policije i blagdan njihova zaštitnika sv. Mihovila djelatnici Policijske uprave virovitičko-podravske obilježili su polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred zgrade Policijske uprave u Virovitici u znak sjećanja na 20 poginulih i jednog nestalog policijskog službenika u Domovinskom ratu.

Uz obitelji poginulih, predstavnike policije predvođene načelnikom Policijske uprave virovitičko-podravske Mirkom Kostelcem, vijence su položili i zapalili svijeće predstavnici Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice, Udruge Prvi hrvatski redarstvenik, te udruga proizašlih iz Domovinskog rata.

Nakon odavanja počasti poginulima riječi molitve izgovorio je policijski kapelan Ozren Bizek, koji je u Župnoj crkvi sv. Roka predvodio i svečanu svetu misu za poginule i nestalog policajca.(icv.hr; foto Zlatko Ciprijanović)

Foto :











 



-Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)