ponedjeljak, 22. kolovoza 2016.

Prometna nesreća sa poginulom osobom

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



U petak, 19. kolovoza  oko 15.35 sati, u Pivnici Slavonskoj,općina Suhopolje, dogodila se prometna nesreća sa poginulom i teže ozlijeđenom osobom.

Osobni automobil daruvarskih registarskih oznaka kojim je upravljao  19 – godišnji vozač je izlaskom iz desnog zavoja, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila, izgubio nadzor nad vozilom, te prešao na stranu namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, pri čemu je vozilom udario u nadolazeći teretni automobil slavonskobrodskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 34 – godišnji vozač.

U prometnoj nesreći poginula je 49 – godišnja putnica iz osobnog automobila, dok je 19 – godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozlijede, te je prevezen u OB Virovitica. Vozač teretnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola, dok je vozaču automobila u OB Virovitica izvađena krv i urin.

Očevid mjesta prometne nesreće vodio je zamjenik Općinskog državnog odvjetnika iz Virovitice. Slijedi kaznena prijava.(PU virovitičko-podravska/fotografije s mjesta nesreće nam je poslao)




Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)