utorak, 23. kolovoza 2016.

Preminuo motociklist koji je u petak stradao u prometnoj nesreći

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Ivan Ramljak iz Špišić Bukovice preminuo je u ponedjeljak, 22. kolovoza, u poslijepodnevnim satima u KBC-u Osijek kuda je prevezen iz Virovitice nakon što je u petak, 19. kolovoza, teško stradao u prometnoj nesreći u Strossmayerovoj ulici u Virovitici.

Ivan je bio svestran mladić. Tako je bio jedan od utemeljitelja Tomos Eurochallenge kupa, član Auto-moto kluba Cobra, te jedan od najboljih karting sudaca u Hrvatskoj, a sudio je i utrke Državnog prvenstva, prvenstva Slovenije, te je kao sudac nacionalnog ranga sudio utrke i u Italiji. Osim toga, Ivan je bio član i Moto kluba Alka iz Špišić Bukovice, a vrlo uspješan je bio i u slobodnim borbama, odnosno, Klubu slobodne borbe Nokaut donio je pregršt medalja, kao i Jiu jitsu klubu Checkmat Neves iz Donjeg Miholjca, čiji je također bio član.

Ivan je bio pripadnik Oružanih snaga Republike Hrvatske, 1. Mehanizirane bojne Sokolovi.
Prema riječima njegovih prijatelja, bio je vrijedan, marljiv i pošten mladić na kojega su se svi mogli osloniti.
Na žalost, njegov se život ugasio prerano u 25. godini od posljedica prometne nesreće.(icv.hr)

Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)