petak, 24. lipnja 2016.

Motociklom naletio na divljač

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




Jučer, 23. lipnja oko 23.45 sati na državnoj cesti DC2 između Virovitice i Korije, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen motociklista.

Prometna nesreća se dogodila kada se 35 – godišnji vozač upravljao motociklom virovitičkih registarskih oznaka od naselja Korija u pravcu Virovitice, gdje je dolaskom na udaljenost od 588 metara istočno od oznake ceste DC2, došlo do udara u srneću divljač, koja je istrčala na cestu sa obližnje poljoprivredne površine, nakon čega je vozač motocikla pao na lijevu bočnu stranu kolnika, pri čemu je došlo do prevrtanja tijela i udara u sjevernu kosinu putnog jarka.

Vozač motocikla je koristio zaštitnu kacigu, a alkotestiranje nije izvršeno zbog zdravstvenog stanja. U prometnoj nesreći 35 – godišnji vozač je zadobio teške tjelesne ozlijede, te je zadržan na liječenju u OB Virovitica. Slijedi izvješće ODO Virovitica. (PU virovitičko-podravska)