ponedjeljak, 27. lipnja 2016.

Miss Jezera 2016. je Elizabeth Benčić iz Belišća

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




Na orahovačkom izletištu Orah jučer , 26. lipnja, održan je izbor za Miss Jazera 2016.

Miss Jezera 2016. godine je Elizabeth Benčić, rođena 1996. godine iz Belišća. Njena prva pratilja je Antonela Jusup, rođena 1999. godine iz Čačinaca i druga pratilja Sara Mandić, rođena 1997. godine iz Orahovice.

Lente i poklone uručio je Josip Nemec, gradonačelnik Orahovice uz asistenciju Tamare Buljević iz Čepina, prošlogodišnje Miss Jezera.

Početak nove turističke sezone započeo je u subotu, 25. lipnja 2016. godine, Vinskim maratonom, 2. sajmom vina i kulena i biciklijadom. Nedjeljni program započeli su glazbenici iz Puhačkog orkestra DVD-a Orahovica, KUD Orahovica, KUD Crkvari i učenici OGŠS Slatina PO Orahovica. Nakon prvog i drugog izlaska kandidatkinja za Miss, po prvi put je organiziran plivački maraton, te skakanje u vreći u vodi i na kraju odbojka na pijesku. Lijepo vrijeme izdržalo je do večeri kada je šire područje zahvatilo nevrijeme s kišom, ledom i jakim vjetrom.(Željko Felbar)

Foto :
























































Više fotografija pogledajte na : Miss Jezera 2016.