utorak, 26. travnja 2016.

Slatina-Brzom intervencijom policije uhićen razbojnik

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com





U nedjelju, 24. travnja oko 23.25 sati u Policijsku postaju Slatina, dojavljeno je da je nepoznati muškarac kod zgrade Kina u Slatini počinio razbojništvo nad 53 – godišnjom ženskom osobom.

Nakon dojave i brze intervencije policijskih ophodnji u bližoj okolici od mjesta dojave počinjenja, policijski službenici su zatekli 35 – godišnjaka kako trči i u ruci nosi torbicu, koju je po nailasku policije odbacio.

Po uhićenju, 35 – godišnjak je doveden u Policijsku postaju Slatina, gdje je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 1.22 promila.

Jučer, 25. travnja, nad počiniteljem je provedeno kriminalističko istraživanje, gdje je utvrđeno postojanje osnove sumnje da je isti počinio kazneno djelo razbojništva.

Nakon zaprimanja kaznene prijave od oštećene 53 – godišnjakinje, protiv 35 – godišnjaka podneseno je posebno izvješće, te je predan pritvorskom nadzorniku u PU.(PU virovitičko-podravska)